Zij maken Liv Inn zo leuk.

"Kom als Gast, ga als Vriend".

Misschien komt haar naam u vaag bekend voor. Dat kan kloppen want Nicole Jagerman tenniste de Grand Slam toernooien en de Olympische Spelen. Zo reisde ze de hele wereld rond om thuis te komen in Hillegom. De honderden hotels waar ze logeerde leerden haar wat je in een kamer waardeert en inspireerden haar tot een Bed & Breakfast in haar eigen woning: Liv Inn. Daar woont ze met haar gasten en haar trouwe golden retriever Liv. Vandaar. Nicole kent de omgeving als haar broekzak en deelt de insider tips die uw bezoek net wat extra’s geven. De mooiste routes. Het stilste strand. De leukste restaurants. Liv Inn heeft slechts één kamer, dus persoonlijker wordt het niet. En bent u benieuwd of Nicole net zo goed kan tennissen als toen? Voor een vriendelijk prijsje geeft ze u graag een privé-les. Het grootste tennispark van Nederland ligt namelijk om de hoek. 

Keukenhof900Nic

Gasten reviews

Nicole is een hele fijne gastvrouw, ze laat je erg welkom voelen en helpt je waar nodig. De kamer was super, alles wat je wenst kun je er vinden. Fijn bed, lekkere douche, goede koelkast, koffie, thee, tv en ventilator. Het ontbrak ons aan niets. Ook de locatie was super. Dichtbij strand, stad en centrum van het dorp om een hapje te eten of drinken. Je kunt ook heerlijke wijnen bij Nicole drinken.
Jooske en Arjan
Hele mooie comfortabele kamer met een goede boxspring en een goede douche. Alles was zeer schoon en de eigenaresse is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook het ontbijt was zeer uitgebreid en smakelijk en deze bed and breakfast in Hillegom is zeker een aanrader. Wat voor ons heel fijn was, is dat het treinstation op 5 minuten lopen is. Leuke restaurants ook in het centrum van Hillegom.
Mieke en Tom
The room is in a private house, good to reach by car, near a railwaystation and Nicole offers a very warm welcome. One feels like home from the first moment on. Neighbourhood is quiet ansd parking is no problem. The room is very pretty furnished and comfortable. Nicole helps with great tips wherever and for whatever one is in need of. Thank you Nicole, for this wonderful time in your house. We enjoyed it very much. Accomodation highly recommended.
Jhonas en Heike