.
.

Liv Inn Bed & Breakfast Hillegom

"Een Bed tussen de Bloeiende Bollen"

Overnachten in het hart van de bollenstreek? Bij Liv Inn ziet en ruikt u de bloemen vanuit uw kamerraam. Elk jaar tussen half maart en eind mei staat de wijde omgeving in bloei met narcissen, hyacinten en tulpen. Dat maakt Liv Inn de ideale plek om kleurrijke velden te verkennen, De Keukenhof of  Het Dahlia Festival te bezoeken. Maar er is meer! Het strand van Noordwijk en Zandvoort bijvoorbeeld, omringd door beschermd duingebied op slechts 7 km. De historische steden als Leiden, Haarlem, Den Haag en natuurlijk Amsterdam, allen binnen 25 km. Pakt u de trein, dan bent u er zo en stapt u in het centrum uit. Het station ligt op 5 minuten lopen. 

 

Liv Inn Bonaire

" Een Bed tussen de Wuivende Palmen"

Overnachten op een tropisch eiland? Bij Liv Inn woont u op een kokosnootworp afstand van de Caribische zee. Duikt u er in, dan ontdekt u de rijke onderwaterwereld met zijn beschermde ecosystemen. Om vervolgens uit te rusten aan ons zwembad of op het hagelwitte strand van Te Amo Beach. Zo verzamelt u de energie om nóg een duik te maken: de avond in. Want de levendige bars, restaurants en clubs van Kralendijk verwelkomen u graag.

Uw appartement, dat van alle gemakken is voorzien, ligt in de exclusieve wijk de ‘Water Villas’ en is hagelnieuw.

U kunt Liv Inn Bonaire boeken vanaf 1 mei 2024.

Liv Inn scoort een 9.4!

Op Booking.com wordt Liv Inn hoog gewaardeerd en gasten gunden Liv Inn een gemiddelde van een 9.4!! Dat heeft natuurlijk niet alleen te maken met de unieke ligging, op wandelafstand van De Keukenhof. Reken dan ook op een comfortabele kamer met een heerlijke boxspring en een kraak heldere badkamer. Plus snelle wifi, een 43 inch TV, een voortreffelijk ontbijt en alle aandacht van de gastvrouw.

"Arriveer als Gast, Vertrek als Vriend".