De omgeving van Hillegom

Elk jaar tussen half maart en eind april staat de wijde omgeving in bloei met narcissen, hyacinten en tulpen. En in augustus en september volgen de dahlia’s. Dat maakt Liv Inn de ideale plek om de Keukenhof of de kleurrijke velden te verkennen. Met uw auto of beter nog: met de fiets. Maar er is meer te zien. Het strand van Noordwijk en Zandvoort bijvoorbeeld, omringd door beschermd duingebied op slechts 13 km. De historische steden als Leiden, Haarlem, Den Haag en natuurlijk Amsterdam, allen binnen 25 km. Pakt u de trein, dan bent u er zó en stapt u in het centrum uit. Het station ligt op slechts vijf minuten lopen. Nicole kent de omgeving als haar broekzak en deelt de insider tips die uw bezoek net wat extra’s geven. De mooiste routes. Het stilste strand. De leukste restaurants. En bent u benieuwd of Nicole net zo goed kan tennissen als toen? Voor een vriendelijk prijsje geeft ze u graag een privé-les. Het grootste tennispark van Nederland ligt namelijk om de hoek.

De Keukenhof

Proef de lente op Keukenhof. Dit wereldwijd bekende park is een lust voor het oog, met 32 hectaren vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen, unieke bloemenshows en de grootste beeldentuin van Nederland

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof is een 230 hectare tellend, 17e eeuwse buitenplaats in Lisse. Het sfeervolle Landgoed Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek. Het landgoed bestaat uit meer dan tweehonderd hectare bos, weiland en een park met ruim achttien monumenten.

Waterleidingduinen

De Amsterdamse Waterleidingduinen is een Nederlands duingebied tussen Zandvoort en de Langevelderslag in de gemeente Noordwijk en heeft de grootste damhertenpopulatie van Nederland.

Fietsroutes

De Bollenstreek is ideaal om fietsend te ontdekken. Er zijn verschillende gratis fietsroutes. Fiets door de duinen en langs het strand. Bezoek de tulpenvelden in de lente en de dahlia showtuinen in de zomer en geniet in de gezellige bloemendorpen.

E-scooter en E-bike huren

Een E-scooter of E-bike huren is dé ultieme manier om de omgeving en zijn charme te ontdekken. Wij kunnen dit voor u regelen en voor meer info kunt u ons mailen naar nicolejagerman0@gmail.com

Tulp Experience

Tulip Experience Amsterdam is de belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Zij nemen je mee op een  ontdekkingstocht door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. 

Trein en bus station

Op 5 minuten lopen treft u het treinstation aan waar u in 30 minuten in het centrum van Amsterdam en Den Haag uitstapt. Haarlem en Leiden is in 15 minuten. Ook met de bus kunt u verschillende uitstapjes maken.

De stranden

Op nog geen 12 minuten rijden vindt u de mooiste stranden zoals Langevelderslag, Noordwijk en Zandvoort.

Tennis en fitness

Aan de overkant van Liv Inn bevindt zich het grootste tennispark van Nederland met 16 buitenbanen, 5 indoorbanen en 2 padelbanen. Sport Plaza ligt er naast en daar kunt u aan verschillende trainingen zoals boxtraining, yoga en spinning mee doen tegen een  aantrekkelijke prijs.