Liv Inn Bonaire opent in 2024!

Welkom op Bonaire, het Caribische paradijselijke eiland dat de perfecte mix van avontuur en ontspanning biedt. Met kristalhelder water, adembenemende landschappen en een warme, vriendelijke cultuur is Bonaire de ultieme bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

En als u op zoek bent naar de perfecte verblijfplaats tijdens uw bezoek, hoeft u niet verder te zoeken dan Liv Inn Bonaire. Ons nieuw gebouwde appartement van 63m2 bevindt zich op de eerste verdieping van de Water villas en zal vanaf januari 2024 verhuurd worden. Het appartement ligt op de beste plek in het complex. U zult hier heerlijk genieten van de wind, terwijl u uit de zon blijft. Het appartement is gelegen tegenover het vliegveld en op slechts 500 meter van het strand. Binnen 5 minuten bent u in het stadje Kralendijk, waar u kunt genieten van de gezelligheid en de mooie bezienswaardigheden.

Bonaire is een prachtig eiland met volop mogelijkheden voor activiteiten zoals snorkelen, duiken, kitesurfen en windsurfen. Het heldere water en de vele kleurrijke vissen en koralen maken het snorkelen en duiken op Bonaire een unieke ervaring. Maar ook op het land is er genoeg te beleven, zoals wandelen, fietsen of een bezoek brengen aan het Nationaal Park Washington Slagbaai. Bij Liv Inn Bonaire zijn we trots op het bieden van een comfortabele en onvergetelijke ervaring voor onze gasten. U kunt reserveren vanaf 1 november voor uw verblijf in 2024 en ontdek zelf de magie van Bonaire.