Liv Inn Hillegom

Liv Inn in Hillegom is een comfortabele en luxueuze plek om te verblijven. De kamer op de 2e verdieping is mooi ingericht en beschikt over alle voorzieningen die een gast zou willen, zoals een Nespresso-apparaat, theevoorzieningen, snelle wifi en een heerlijke boxspring. Daarnaast beschikt de kamer over een kraakheldere badkamer met handdoeken, shampoo en douchegel. De gezellige kamer is voorzien van een grote tv met Netflix en een grote ijskast. Het ontbijt wordt geserveerd op de kamer en biedt een uitgebreide keuze aan lekkernijen zoals jus d’orange, croissants, kaas, vleeswaren, yoghurt, afgebakken broodjes en zoetigheid. Al met al is Liv Inn in Hillegom een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een comfortabel en ontspannen verblijf.

Het persoonlijke contact met Nicole van Liv Inn voegt echt een extra dimensie toe aan het verblijf. Het is fijn om te weten dat zij bereid is om te helpen met alles wat nodig is, zoals het regelen van e-bikes, het adviseren van goede restaurants in de omgeving en het geven van uitleg over treinschema’s en de mooiste stranden in de buurt.

Dit persoonlijke contact en de bereidheid om te helpen bij alle aspecten van het verblijf creëert een gastvrije en comfortabele sfeer die het verblijf bij Liv Inn nog aangenamer maakt. Het is goed om te weten dat de gastvrouw altijd beschikbaar is om te helpen en te adviseren, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor gasten.

U kunt hier onder reserveren en uw reservering is definitief als wij dat aan u bevestigen.