Previous
Next

Liv Inn Bonaire opent in 2024!

Bent u op zoek naar een unieke vakantie-ervaring op het prachtige Bonaire? Dan hebben we goed nieuws voor u! Het gloednieuwe appartement Liv Inn Bonaire van 63 m2 in het Watervillas resort is vanaf 2024 beschikbaar voor verhuur en biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie.

Dit appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken met een keramische kookplaat en een prachtige badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine. De slaapkamer is voorzien van airconditioning, waardoor u verzekerd bent van een goede nachtrust. De woonkamer van het appartement is gezellig en comfortabel ingericht. Het appartement is geschikt voor 2 personen vanaf 25 jaar en biedt de ideale setting voor een romantische vakantie of een ontspannen uitje met vrienden.

Het appartement beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, dat gedeeld wordt met 11 andere appartementen. Hier kunt u genieten van een verfrissende duik en ontspannen op een van de ligbedden bij het zwembad. Voor de duikliefhebbers is er ook een aparte ruimte beschikbaar om uw duikuitrusting op te bergen.

Vanaf begin november kunt u reserveren voor uw verblijf voor 2024 in dit prachtige appartement op het Watervillas resort. U bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie op het prachtige Bonaire! Vanaf 825 euro per week kunt u dit schitterende appartement huren. Voor meer info stuur een email naar nicolejagerman0@gmail.com